Úvod Magazín Domácí sekaná pečeně

Domácí sekaná pečeně

Budete potřebovat:
1 kg krkovičky, 500 g zadního hovězího, 200 g syrového
a 200 g uzeného bůčku, 4 vejce, 1 debrecínský párek, 1 cibule,
5 stroužků česneku, 1 lžíce soli, po půl lžičce pepře a majoránky,
3 rohlíky, strouhanka.

Postup:
Rohlíky namočíme, 2 vejce uvaříme natvrdo. Maso umeleme
s cibulí, vmícháme utřený česnek, sůl, pepř, majoránku, zbylá
vejce, vymačkané rohlíky a strouhanku. Vyválíme silný plát,
střídavě na něj dáváme párek i vejce natvrdo a vytvarujeme šišky.
Podlijeme a pod pokličkou dáme na 90 minut do trouby. Pak
odkryjeme a upečeme do kůrčičky.

Pel-mel Životní styl
Čokoládová pěna Praga Mysteriosa - Klášterní kostel sv. Jiří